AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma kesmek

Kahve falında dondurma kesmek

Kahve falında dondurma kesmek kazancının çoğalacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, koltuğunun da yükseleceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, günahlarının affedileceğine işaret eder.

Kahve falında dondurma kesmek gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında dondurma kesmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, maddi anlamda feraha ermeye işarettir.

Kahve falında sevgiliyle dondurma yemek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil dondurma görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma dağıtmak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dondurma ısmarlamak variyetini çoğaltacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında rengarenk dondurma yemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında cevizli dondurma görmek her anlamda şifa bulmaya, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Kahve falında birinden dondurma almak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir