AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli dondurma görmek

Kahve falında cevizli dondurma görmek

Kahve falında cevizli dondurma görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında cevizli dondurma gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Kahve falında cevizli dondurma görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cevizli dondurma yemek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok dondurma yemek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurma dükkanı görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işaret eder.

Kahve falında vişneli dondurma yemek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dondurma sattığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata dondurma görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına inanılır.

Kahve falında dondurmalı baklava görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir