AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden dondurma almak

Kahve falında birinden dondurma almak

Kahve falında birinden dondurma almak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, kazancının düşeceğine, itibar göreceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birinden dondurma almak gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dondurma ısmarlamak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı dondurma yemek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çikolata dondurma görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çilekli dondurma yemek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında dondurma satın almak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna rivayet eder.

Kahve falında dondurma almak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında dondurma dökmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dondurma sattığını görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir