AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve babanızı görmek

Kahve falında anne ve babanızı görmek

Kahve falında anne ve babanızı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanızı gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Kahve falında anne ve babayı öpmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Kahve falında anne baba ve kardeşleri görmek hırpalanacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babaya görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalettir.

Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babanın umreye gittiğini görmek borçların biteceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın boşandığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin annesini ve babasını görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen anne babasını görmek para kazanmaya, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir