AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba ve kardeşleri görmek

Kahve falında anne baba ve kardeşleri görmek

Kahve falında anne baba ve kardeşleri görmek günaha gireceğine, çok yıpranacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında anne baba ve kardeşleri gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında anne baba ve kardeşini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret eder.

Kahve falında anne baba ve kardeşleri görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında anne baba kardeş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba ve kardeş görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında anne baba ve kardeşlerini görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında babasını ve kardeşini görmek bunun için sabırsızlanacağına, zaferlere doymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba ve kardeş görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, maceralara atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın kardeşini görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir