AnaSayfa / Genel / Kahve falında donarak öldüğünü görmek

Kahve falında donarak öldüğünü görmek

Kahve falında donarak öldüğünü görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, çok daha mutlu olunacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donarak öldüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu veya sevgi paylaşımlarının yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında donuz öldürmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donarak öldüğünü görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında donarak ölmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında renkli don görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah don görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni don giymek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında donmuş balık görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında donmuş domuz görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir