AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz kafası görmek

Kahve falında domuz kafası görmek

Kahve falında domuz kafası görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok hayırlı şeylere, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, güzel günler için yaşayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domuz kafası gördüyseniz:

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.

Kahve falında domuzun kafasını kesmek daha zengin hale geleceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında domuz kafası görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz kafalı insan görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, küfürlü söze delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde domuz görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında bilmeden domuz eti yemek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil domuz görmek insanların güvenini kazanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz tarafından kovalanmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri domuz görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. uzun sakallı kısa boylu bir adam önünde de domuz çıkmış.domuzun kafası bedeninden büyük.el sıkışan iki insan birinin elinde kağıtlar çıkmış.bu iki kişinin ayagına fareler dolanmış.yolları kapalı.ağlayan kadın çıkmış üzgün,belirgin harfler çıkmış sayılar 16 sayısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir