AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz kesmek

Kahve falında domuz kesmek

Kahve falında domuz kesmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında domuz kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Kahve falında domuz eti kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında domuz kesmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuzun kafasını kesmek önün açılacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuzu kesmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının domuz eti yediğini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında domuz pisliğine basmak eğleneceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında gri domuz görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına inanılır.

Kahve falında domuz doğurmak çok resmi görevlerde bulunacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir