AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz izi görmek

Kahve falında domuz izi görmek

Kahve falında domuz izi görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuz izi gördüyseniz:

  • Alınan kararlar yaklaşan aylarda şekillenecek olayları da etkileyebilir.

Kahve falında domuz izi görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak izlerini görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş izi görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde iz görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde ayak izi görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında banyoda izlenmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından izlenmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir