AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz ısırmasını görmek

Kahve falında domuz ısırmasını görmek

Kahve falında domuz ısırmasını görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, aralarından su sızmayacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında domuz ısırmasını gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında domuz ısırmasını görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında domuz ısırması görmek istenmeyen bir yolculuğa, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuz tarafından ısırılmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek sorunların ortadan kalkacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında balık tarafından ısırılmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt ısırması görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir