AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates yıkamak

Kahve falında domates yıkamak

Kahve falında domates yıkamak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yılmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, gergin olacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında domates yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.

Kahve falında domates yıkadığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında domates yıkamak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında domatesli makarna yemek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında domates ve soğan görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında manavdan domates almak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden domates almak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında domates fidan dikmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalettir.

Kahve falında pazarda domates satmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir