AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates yıkadığını görmek

Kahve falında domates yıkadığını görmek

Kahve falında domates yıkadığını görmek işlerinin kapanacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domates yıkadığını gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında domates yıkamak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına yorulur.

Kahve falında domates yıkadığını görmek büyük başarılara imza atacağına, insanlardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kırmızı domates görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında domates biber dikmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında domatesi ağaçta görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında domatesten salça yapmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domates görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir