AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates turşu görmek

Kahve falında domates turşu görmek

Kahve falında domates turşu görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, kendini toparlayamayacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine yorulur.

Kahve falında domates turşu gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Kahve falında domates turşusu görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında domates turşu görmek huzurlu hissedileceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında turşu domates görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domates turşusu yemek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek aydınlığa çıkılacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında kavun turşusu yemek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kelem turşusu yemek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı biber turşusu görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir