AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil domates turşusu görmek

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, zenginlik elde edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil domates turşusu gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek yeni malların alınacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında domates turşusu görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında domates turşu görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, daha bir sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında turşu domates görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domates turşusu yemek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil biber turşusu yemek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında yeşil biber turşusu görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir