AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates turşusu görmek

Kahve falında domates turşusu görmek

Kahve falında domates turşusu görmek yanlış yollardan döneceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domates turşusu gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz bir yerde bir tatsızlık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında turşu domates görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında domates turşu görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında domates turşusu yemek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates turşusu görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil turşu biber görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana turşu yemek iç açıcı sözlere, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turşusu görmek dertlerinin şifasını bulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir