AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu domates görmek

Kahve falında turşu domates görmek

Kahve falında turşu domates görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet eder.

Kahve falında turşu domates gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Kahve falında domates turşusu yemek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, umutlarının söneceğine inanılır.

Kahve falında domates turşusu görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek delalet eder.

Kahve falında turşu domates görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işarettir.

Kahve falında domates turşu görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek fesada bulaşacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında dal turşusu görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu yemek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turşunun bozulduğunu görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir