AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla sulamak

Kahve falında tarla sulamak

Kahve falında tarla sulamak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, eline para geçeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarla sulamak gördüyseniz:

  • İşiniz veya meslektaşlarınızla ilgili duygusal konular üretkenliğinizi etkileyebilir.

Kahve falında kuru tarla sulamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tarla sulamak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarla suladığını görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarla sulamak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında sebze tarlası sulamak hayırlı kazançlar elde edileceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday tarlası sulamak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında boş tarla sulamak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yonca tarlası sulamak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir