AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates pişirmek

Kahve falında domates pişirmek

Kahve falında domates pişirmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında domates pişirdiğini görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında domates pişirmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında domatesli makarna yemek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates dalı görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sarı domates görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serada domates görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates fidesi görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir