AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates dalı görmek

Kahve falında domates dalı görmek

Kahve falında domates dalı görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında domates dalı gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında dalından domates toplamak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında dalında yeşil domates görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domates dalı görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında dalında kırmızı domates görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dalından domates koparıp yemek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalindan domates yemek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine inanılır.

Kahve falında domatesi dalında görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında domates görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir