AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates pişirdiğini görmek

Kahve falında domates pişirdiğini görmek

Kahve falında domates pişirdiğini görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, bol muhabbette olacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, ruhunu güzelleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domates pişirdiğini gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Kahve falında domates pişirmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domates pişirdiğini görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil domates fidesi görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmış domates görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına tabir olunur.

Kahve falında domates ezmek yaralarına da merhem olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış domates görmek fakirlerin güleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında olgun domates görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kırmızı domates görmek sorunlarını teker teker aşacağına, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir