AnaSayfa / Genel / Kahve falında serada domates görmek

Kahve falında serada domates görmek

Kahve falında serada domates görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında serada domates gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanmalı, hayatınızı güzelleştirmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında serada domates görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında sera görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çalışıyorsa terfi alacağına inanılır.

Kahve falında serada sebze görmek komşular tarafından kötülenileceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sebze serası görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek serası görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında salatalık serası görmek düşmanından kurtulmaya, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında domatesli makarna görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta domates görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir