AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı domates görmek

Kahve falında sarı domates görmek

Kahve falında sarı domates görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, küslüklerin biteceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, bir üniversitede hoca olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı domates gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında sarı domates görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden domates almak yükünün azalacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek arası domates yemek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında soyulmuş domates görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates fideleri görmek küs kimselerin barışacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeri domatesi görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına yorulur.

Kahve falında mavi domates yemek hasret çekenlerin kavuşacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kurtlu domates görmek istenen her şeye sahip olunacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir