AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dilim pasta görmek

Kahve falında bir dilim pasta görmek

Kahve falında bir dilim pasta görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dilim pasta gördüyseniz:

  • Şekle girmek için spora başlayabilir veya kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında dilimlenmiş yaş pasta görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Kahve falında dilim pasta görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir dilim pasta yemek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yaş pasta dilimi görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir dilim pasta görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında dilimlenmiş pasta görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında pasta dilimi almak verdiği sözleri tutacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta dilimleri görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir