AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dilim ekmek görmek

Kahve falında bir dilim ekmek görmek

Kahve falında bir dilim ekmek görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, çok güzel günler göreceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir dilim ekmek gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Kahve falında kızarmış ekmek dilimi görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında bir dilim ekmek almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında dilim ekmek görmek kötü yollara gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında iki dilim ekmek görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek dilimi görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek dilimleri görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalettir.

Kahve falında dilim dilim ekmek görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında dilimlenmiş ekmek almak borç içinde bir yaşam süreceğine, insanları kandıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir