AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş karpuz görmek

Kahve falında dilimlenmiş karpuz görmek

Kahve falında dilimlenmiş karpuz görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, güvensizlik duymaya, çalışmaların büyük getirileri olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz gördüyseniz:

  • Üzerinize aldığınız her işte hayranlık uyandıracak başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında dilim karpuz görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuz dilimi yemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilim dilim karpuz görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir dilim karpuz görmek sonuçtan memnun kalacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz dilimi görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına inanılır.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz yemek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir