AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates almak

Kahve falında domates almak

Kahve falında domates almak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, konfor içinde olacağına, işinde yükseleceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalet eder.

Kahve falında domates almak gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında domates satmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Kahve falında domates fidan dikmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz ve domates görmek işinin de hep yürüyeceğine, bir daha kopmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domates yediğini görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ domates görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında domatesli bulgur pilavı görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, hedeflerini tutturamayacağına tabir olunur.

Kahve falında domates filizi görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domates seçmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir