AnaSayfa / Genel / Kahve falında domates yediğini görmek

Kahve falında domates yediğini görmek

Kahve falında domates yediğini görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, hakkıyla kazanca, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında domates yediğini gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmak çok fazla katılım gerektiren konularda başarı elde etmenize yardım edebilir.

Kahve falında başkasının domates yediğini görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin domates yediğini görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında domates yediğini görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı domates yediğini görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domates ikram etmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Kahve falında domates hurması yemek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında domates salçası görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir