AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu tanesi görmek

Kahve falında dolu tanesi görmek

Kahve falında dolu tanesi görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, arabasını ve toprağının olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolu tanesi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu tanesi görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu bir yer görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın dolu kese görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu havuza düşmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu bidon görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, geçim derdi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi dolu havuz görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında üzerine dolu yağdığını görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir