AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi dolu havuz görmek

Kahve falında içi dolu havuz görmek

Kahve falında içi dolu havuz görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, yoğun stres altında kalacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında içi dolu havuz gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu yanıltıcı etkilere neden olabilir.

Kahve falında içi dolu havuz görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, bir fitne çıkarmaya işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu havuz görmek huzur bulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında içi balık dolu havuz görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulur.

Kahve falında su dolu havuz görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında balık dolu havuz görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında mavi su dolu havuz görmek işlerin çok iyiye gideceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir