AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu küvet görmek

Kahve falında dolu küvet görmek

Kahve falında dolu küvet görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu küvet gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Kahve falında dolu küvet görmek karanlığın biteceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında kan dolu küvet görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında su dolu küvete girmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında içi su dolu küvet görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu küvet görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında boş küvet görmek dertlerinin günden güne artacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında küvette ıslanmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işarettir.

Kahve falında kırık küvet görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir