AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu kutu görmek

Kahve falında dolu kutu görmek

Kahve falında dolu kutu görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, başarı ve zafer kazanacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dolu kutu gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Kahve falında dolu kutu görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında dolu posta kutusu görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sabrını zorlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi dolu kutu görmek kötü yollara gireceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutu kutu lokum görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dikiş kutusu görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı kutuya koymak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda çay görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir