AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu depo görmek

Kahve falında dolu depo görmek

Kahve falında dolu depo görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, helal lokmalar yiyeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında dolu depo gördüyseniz:

  • İnsanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında su dolu depo görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında dolu depo görmek hayır vereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş depo görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depo temizlemek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un deposu görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında depoya su doldurmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işarettir.

Kahve falında silah deposu görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yiyecek deposu görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir