AnaSayfa / Genel / Kahve falında un deposu görmek

Kahve falında un deposu görmek

Kahve falında un deposu görmek sağlığının yerinde olacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında un deposu gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Kahve falında un deposu görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük depo görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet eder.

Kahve falında buğday deposu görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kendisini korumaya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş depo görmek dua alacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine inanılır.

Kahve falında su deposu yapmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında benzin deposu görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında dolu depo görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında mazot deposu görmek esenliğe kavuşacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir