AnaSayfa / Genel / Kahve falında depoya su doldurmak

Kahve falında depoya su doldurmak

Kahve falında depoya su doldurmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında depoya su doldurmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında depoya su doldurmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında su deposuna düşmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu depo görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında su deposu yapmak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında su deposu görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah deposu görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında kömür deposu görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında depo görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir