AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah deposu görmek

Kahve falında silah deposu görmek

Kahve falında silah deposu görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, geçimin kolaylaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında silah deposu gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında silah deposu görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Kahve falında yiyecek deposu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gıda deposu görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür deposu görmek daha geniş rızık elde edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su deposu yapmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında depo temizlemek işlerinin düzeleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına inanılır.

Kahve falında su dolu depo görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında depoya su doldurmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir