AnaSayfa / Genel / Kahve falında depo temizlemek

Kahve falında depo temizlemek

Kahve falında depo temizlemek borçların kısa zamanda ödeneceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında depo temizlemek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Kahve falında depo temizlemek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu depo görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, durumunuzun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında depo görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday deposu görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında silah deposu görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işarettir.

Kahve falında gıda deposu görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yiyecek deposu görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ortamın bir hayli gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu depo görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir