AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuş kullandığını görmek

Kahve falında dolmuş kullandığını görmek

Kahve falında dolmuş kullandığını görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kırılan kalbin onarılacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işarettir.

Kahve falında dolmuş kullandığını gördüyseniz:

  • Yardım talebiyle karşılaşırsanız üzerinize düşeni yapmalı ya da uygulanabilir çözümler üretmeye çalışmalısınız.

Kahve falında dolmuş kullandığını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında dolmuştan indiğini görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında dolmuşta gitmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında dolmuş görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında dolmuş durağı görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolmuş kaçırmak sahip olduklarının eksileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir