AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşla seyahat etmek

Kahve falında dolmuşla seyahat etmek

Kahve falında dolmuşla seyahat etmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yalan söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında dolmuşla seyahat etmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dolmuşla seyahat etmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolmuşla gezmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuştan düşmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolmuşta yolculuk yapmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuş durağı görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında dolmuş görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir