AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuş şöförü görmek

Kahve falında dolmuş şöförü görmek

Kahve falında dolmuş şöförü görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Kahve falında dolmuş şöförü gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında dolmuşta oturmak daha iyi imkânlara sahip olacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında dolmuşa koşmak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında dolmuşta gitmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan dolmuş görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, şansının kendisinden yana olacağına işarettir.

Kahve falında dolmuşla gezmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına inanılır.

Kahve falında dolmuş şöförü görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir