AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuştan indiğini görmek

Kahve falında dolmuştan indiğini görmek

Kahve falında dolmuştan indiğini görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dolmuştan indiğini gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında dolmuştan indiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok doğru bir yol tutulacağına inanılır.

Kahve falında dolmuşla gitmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolmuştan inmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Kahve falında dolmuşta gitmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolmuşa bindiğini görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında dolmuşla yokuş çıkmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir