AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşla gitmek

Kahve falında dolmuşla gitmek

Kahve falında dolmuşla gitmek birçok yeni fikir edinileceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, bilgi ile donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuşla gitmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında dolmuşa binip gitmek konforlu ve rahat hale geleceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında dolmuşta gitmek içinin rahatlayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına tabir olunur.

Kahve falında dolmuşla gitmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı dolmuş görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında dolmuştan düşmek gelişim içine girileceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolmuş kaçırmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir