AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne tavuk görmek

Kahve falında anne tavuk görmek

Kahve falında anne tavuk görmek hem dua alacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Kahve falında anne tavuk gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında anne tavuk görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün tavuk yemek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tavuk görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iri beyaz tavuk görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına inanılır.

Kahve falında kızarmış tavuk yemek haksızlıklara da karşı geleceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk yolduğunu görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında canlı tavuk yakmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir