AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri beyaz tavuk görmek

Kahve falında iri beyaz tavuk görmek

Kahve falında iri beyaz tavuk görmek yerinde saymayacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri beyaz tavuk gördüyseniz:

  • Hayatınızda size faydası olabilecek kişilerle vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında iri beyaz tavuk görmek kafa dinleyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri tavuk görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında iri beyaz üzüm görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, yeni işler alacağına delalettir.

Kahve falında iri beyaz köpek görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında iri beyaz yılan görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz iri yılan görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz iri fare görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iri köpek görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir