AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tavuk görmek

Kahve falında yeşil tavuk görmek

Kahve falında yeşil tavuk görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil tavuk gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında yeşil tavuk görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk altında civciv görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk döneri görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazır tavuk almak karlı işler yapacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tavuk ikram etmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede tavuk görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk yemek itibar edineceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir