AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı tavuk yakmak

Kahve falında canlı tavuk yakmak

Kahve falında canlı tavuk yakmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına alamet eder.

Kahve falında canlı tavuk yakmak gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında canlı tavuk yakmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında canlı bebek yakmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı tavuk satın almak tebrik edileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında canlı tavuk almak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında canlı tavuk kesmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında canlı tavuk yakalamak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında canlı tavuk pişirmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz canlı tavuk görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir