AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuş şöförü olmak

Kahve falında dolmuş şöförü olmak

Kahve falında dolmuş şöförü olmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında dolmuş şöförü olmak gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek zararın gittikçe daha da artacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuş binmek kötüyse düzeleceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek kısmetin bollaşacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında dolmuşla yokuş çıkmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet eder.

Kahve falında dolmuşa para vermek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak mirasa, fal sahibinin uyarı alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı dolmuş görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dolmuşla seyahat etmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir