AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmalık fıstık görmek

Kahve falında dolmalık fıstık görmek

Kahve falında dolmalık fıstık görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, rütbe alacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolmalık fıstık gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Kahve falında dolmalık fıstık görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolma fıstığı görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş fıstık yemek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaju fıstığı görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuksuz fıstık görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili renk görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birine fıstık vermek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir