AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine fıstık vermek

Kahve falında birine fıstık vermek

Kahve falında birine fıstık vermek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine inanılır.

Kahve falında birine fıstık vermek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında çan fıstığı yemek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu fıstık görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fıstık fidanı görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, faydalı şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında fıstıklı irmik helvası görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet eder.

Kahve falında fıstık yedirmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu fıstık yemek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yanlış yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı salam yemek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok fıstık görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir