AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuksuz fıstık görmek

Kahve falında kabuksuz fıstık görmek

Kahve falında kabuksuz fıstık görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet eder.

Kahve falında kabuksuz fıstık gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Kahve falında kabuklu fıstık yemek sevilen bir dostun geleceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fıstık kabuğu görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklu antep fıstığı görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuklu fıstık almak günü birlik tatillere çıkacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz fıstık yemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet eder.

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kabuksuz fıstık görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir