AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstık yeşili renk görmek

Kahve falında fıstık yeşili renk görmek

Kahve falında fıstık yeşili renk görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında fıstık yeşili renk gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Kahve falında fıstık yeşili renk görmek aklına giren şeytana uyacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında fıstık yeşili hırka görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fıstık yemek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili rengi görmek insanların takdirini kazanacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstık yeşili giymek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yer fıstığı görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında fıstık yeşili elbise giymek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir